Nőielőadók.hu - Akik formálják a világunkat
A Nőielőadók.hu szakmai honlapot és adatbázist azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítunk azoknak a nőknek, akik szeretnek előadásokat tartani munkájukról, szakmájukról, élményeikről, akik szívesen átadják tapasztalataikat másoknak, akik bátran elmondják véleményüket kisebb vagy nagyobb közösségek előtt.
A Nőielőadók adatbázisa segíti láthatóvá és elérhetővé tenni a tehetséges női előadókat.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. november 24.

JELENTKEZZ most a Nőielőadók.hu adatbázisába!


Vannak érdekes szakmai történeteid? Tapasztalataidat szívesen megosztod másokkal? Szeretsz előadást tartani? Bátran elmondod a véleményedet? Mondták már neked, hogy élmény veled lenni? Ha igen, téged keresünk! 

A Nőielőadók.hu szakmai honlapot és adatbázist azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítunk azoknak a nőknek, akik szeretnek előadásokat tartani munkájukról, szakmájukról, élményeikről, akik szívesen átadják tapasztalataikat másoknak, akik bátran elmondják véleményüket kisebb vagy nagyobb közösség előtt.

A Nőielőadók.hu adatbázisával arra törekszünk, hogy segítsük láthatóvá és elérhetővé tenni a tehetséges női előadókat. 

Bárhol is laksz, bárhol is dolgozol; tapasztalt vagy, esetleg még csak most kezded a pályád; lehetsz munkavállaló vagy vállalkozó;  kezdő vagy haladó a prezentációban; több nyelven beszélsz vagy csak magyarul - mindez nem számít. Ami fontos, hogy szeress nyilvánosság előtt megjelenni és ott bátran beszélni.

Ha szeretnél bekerülni a Nőielőadók.hu adatbázisába, kérjük, töltsd ki az alábbi online adatlapot. 
És emailben (hello[kkukac]notars.hu) küldj nekünk egy nagyobb felbontású fényképet magadról. Várjuk. : )) 

A Nőielőadók.hu honlap adatbázisába ingyenes a regisztráció.